SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sölvesborgs IK
Fotboll
Hockeyskola
Karlskrona HK
vs
Sölvesborgs IK Hockeyskola
Karlskrona HKvsSölvesborgs IK Hockeyskola

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 februari, 14:00
Plats:NKT Arena, Karlskrona
Samling:12:00, Sölveshov
Aktivitetsinfo: D2 Poolspel i Karlskrona.

Samling 12:00 för eventuell samåkning.
🏒 Sölvesborgs IK i spännande poolspel arrangerat av Karlskrona HK Flick! 🥅
2024-02-10 17:00
SIK i KHK

Idag var en dag full av spänning och glädje när Sölvesborgs IK deltog i ett poolspel arrangerat av Karlskrona HK Flick! Tillsammans med Olofström IK och Kallinge Ronneby IF samlades ungdomslagen för en dag av intensiv ishockey.

Från start till slut visade Sölvesborgs IK upp sitt bästa spel och kämpade hårt på isen. Med fans och föräldrar hejande från läktaren, var energin på topp och lagandan stark. Det var fantastiskt att se hur spelarna arbetade tillsammans för att kämpa för varje puck och varandra.

 

Vi vill tacka arrangörerna, Karlskrona HK Flick, för att ha ordnat en sådan fantastisk dag för ungdomshockeyn. Det är genom sådana initiativ som sporten verkligen kan blomstra och växa, och det var tydligt att både spelare och åskådare uppskattade möjligheten att delta i detta poolspel.

 

Även om resultaten kan vara viktiga, är det viktigaste att ungdomarna får möjlighet att utvecklas, ha kul och skapa minnen för livet. Sölvesborgs IK visade upp en imponerande inställning och prestation, vilket är en hyllning till deras hårda arbete och dedikation till sporten.

 

Vi ser redan fram emot nästa tillfälle att samlas på isen och fortsätta att stödja ungdomshockeyn i regionen. Tack till alla deltagande lag, arrangörer, föräldrar och supportrar för att ni gör dessa evenemang möjliga och så otroligt speciella!

 

#SölvesborgsIK #KarlskronaHKFlick #OlofströmIK #KallingeRonnebyIF #Ungdomshockey #Poolspel 🏒🥅✨


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer