2024-01-15 13:45
Målen #65 Möller, #23 Nygårds.
2024-01-07 22:43
Vinst med 8-4 i kvällens match mot Mölndal!
Lagen följs åt upp till 3-3 sedan tog Sölvesborgs ishockey över taktpinnen och drog ifrån till 5-3. Mölndal gjorde ett tappert försök då de reducerade till 5-4 men närmare än så kom de inte ikväll. Trots några spelare borta så gör laget en riktigt bra insats där alla står upp och krigar för varandra.
Målen #66 Ehnrot x2, #82 Hamn-Löfberg, #17 Bondesson, #22 Olsson, #23 Nygårds, #21 Melin, #55 Falk.

Bilder ifrån matchen, tagna av Jimmy Duvborn hittar ni på länken nedan.
2024-01-03 14:31

Kom och stötta sik i träningsmatchen innan de drar igång i alltvåan igen.

Redan nu på fredag 5/1 kl 19:00 så gästas vi av Karskronas j20 i en träningsmatch, där vi förhoppningsvis även kan få se Sölvesborgs sonen Vilde Persson. - Fri entré.

Sedan är det dags för att dra igång alltvåan igen på Söndag 7/1 kl 16:00 då vi möter Mölndal.

Varmt välkomna tillbaka till hovet efter allt jul och nyårsfirande!

Vinst i sista hemmamatchen på OT
2023-12-18 21:01

Vi gör två riktigt bra perioder och går in i tredje perioden med 2-0 ledig.  Efter en svag inledning på tredjeperioden tappar vi till 2-2 och även 2-3 med bara 1.38 sek kvar av matchen.

Med 35 sek kvar av perioden och målvakten tagen av banan går vi åter igen ihop som ett lag och gör vi 3-3.

I en svängande och spännande overtime kan vi sedan avgöra matchen med 4-3.

Här visar vi verkligen vilken otrolig styrka det finns  gruppen!!