SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sölvesborgs IK
Fotboll
B2
Lund Giants HC
2 - 9
Sölvesborgs IK
Lund Giants HC2 - 9Sölvesborgs IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 februari, 14:10
Plats:Lunds Ishall
Serie:A2 Fortsättning
Samling:11:30, Lundsishall
Aktivitetsinfo: Samling Sölvesborg 11:30 i Lund 12:50
🏒 Sölvesborgs IK A2-lag storspelar mot Lund Giants med 2-9 på bortaplan! 🥅
2024-02-11 16:00
SIK vs Lund Giants

Idag utfördes en laginsats av Sölvesborgs IKs A2-lag när de steg upp på isen för att möta Lund Giants i en spännande seriematch. Med enastående prestationer från början till slut lyckades laget säkra en imponerande seger med resultatet 2-9, och det hela utspelade sig på bortaplan!

Från första nedsläppet visade Sölvesborgs IK A2-lag upp enastående skicklighet och laganda. Med passion och beslutsamhet tog de kontroll över matchen och dominerade spelet från början till slut. Varje spelare bidrog med sitt bästa, vilket resulterade i en imponerande målskillnad till deras fördel.

 

Vi kan inte nog hylla lagets insats och engagemang idag. Det krävs hårt arbete och dedikation för att uppnå en sådan framgångsrik seger, och Sölvesborgs IKs A2-lag visade verkligen vad de är kapabla till. Det är en ära att få se dem representera klubben med sådan stolthet och talang.

 

Vi vill också rikta ett tack till Lund Giants för en välspelad match och en sportslig inställning på isen. Det är genom sådana möten som vi kan fortsätta att utvecklas och växa som lag och som idrottare.

 

Dagens seger är en påminnelse om kraften och glädjen i att spela hockey tillsammans som ett lag. Vi ser redan fram emot nästa match och nya möjligheter att visa upp vårt bästa på isen.

 

Grattis till Sölvesborgs IK A2-lag för en fantastiskt välförtjänt seger idag! Ni är en inspiration för oss alla.

 

#SölvesborgsIK #A2laget #Hockey #Vinst #Teamwork 🏒🥅✨


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer